Sivut

lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluarvonta

En keksinyt tarpeeksi monta luukkua joulukalenteria varten, joten päätin järjestää arvonnan ihan pahoitteluksi. Joulukuun varrella saattaa tipahdella hieman erikoisempia postauksia, jottei joulun odottelu kävisi ihan tylsäksi (:

Infoa

Arvonnassa jaetaan kaksi palkintoa: Pedigreen Jumbone Mini-namipakkaus, joka sisältää häränlihaa sekä vitamiineja, kalsiumia ja omega kolmosta. Toisena palkintona on täytteetön ankkalelu vingulla, josta löytyy alempaa kuvia, joista toivottavasti saa hieman osviittaa lelun ulkonäöstä.

Arvontaan voi yksi henkilö osallistua kahdella arvalla.
Ensimmäisen arvan saat liittymällä lukijaksi, kirjoittamalla kommenteihin sähköpostiosoitteesi ja vaikka vain parin sanan kommentin, kritiikin tai paranusehdotuksen blogista. Jos olet lukija, teet vain kaksi viimeistä kohtaa.
Toisen arvan saat mainostamalla arvontaa omassa blogissasi/kotisivuillasi.

Osallistumisaikaa on näin alustavasti 30.12 asti, joten ihan pukinkonttiin palkinto ei tule ehtimään, ellei päivämäärään tule muutoksia.

Arpaonnea kaikille!


3 kommenttia:

  1. Kuvasi blogissasi on ihania ja hyviä. Ihana arvonta! ♥ Olen lukija, joten olen mukana yhdellä arvalla.
    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi kirjotat hyvin :)
    janna.ju@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Hyvälaatuiset ja ihanat kuvat ovat blogissasi parasta! Tietenkin olisi kiva kuulla useamminkin sinun ja Metkun elämästä. :) Olen jo blogin lukija, eli yhdellä arvalla mukana. :)

    akuzio88@gmail.com

    VastaaPoista